some image


Smart media

media_page
VÅR AFFÄRSIDÉ ÄR ENKEL
Vi är en mediebyrå som vill skapa resultat och stärka våra kunders varumärken genom att effektivisera deras marknadskommunikation. Att få ett varumärke att nå igenom mediebruset kräver en genomtänkt strategi och rätt medieval till rätt investerad kostnad. Däri ligger grunden till goda resultat.
SMART etablerades 2004 med ambitionen att bidra med nytänkande och bred mediekompetens.
Vi arbetar med samtliga medier där vi ser att våra kunder skapar tillväxt. Våra kunder finns i olika branscher, med inriktning i både B2C och B2B.

ETT SMART SÄTT ATT MEDIEPLANERA

hands
SNABB OCH FÖRÄNDERLIG VÄRLD
Medievärlden är snabb, föränderlig och komplicerad.
Full av möjligheter för den som är orienterad, omöjlig att överblicka för andra. Det kräver tid, energi och kunskap att ständigt hålla sig orienterad för att nå en effektiv medieplanering. För många företag är det självklart att gå till en reklambyrå för utformningen av sitt budskap. Naturligtvis, de är ju experter på det. Märkligt nog är det inte lika självklart att ta hjälp när det gäller att välja mediekanal för det budskap man paketerat så snyggt. Konstigt tycker vi. För om du köper en fin tavla och sedan låter rama in den så vill du givetvis hänga den så att alla ser den.

Mediestrategi handlar om smarta medieval som ger långsiktiga resultat och det kräver djup och ständigt uppdaterad kunskap. Enligt oss är nyckeln till kostnadseffektiv och framgångsrik marknadsföring gedigen kunskap om målgruppen

och hur den konsumerar olika media. Vi arbetar mycket med sociala medier som ett effektivt annonsutrymme. Med örat ständigt mot marken pejlar vi av mediebruset och bidrar med strategiska lösningar.

Vi arbetar i en nära och öppen relation med våra kunder eftersom det ger oss den företagskännedom vi behöver för att hitta rätt mediestrategi och göra rätt medieval.

Vårt arbete börjar när mål och budget ligger klara. Då kan vi skapa förutsättningar för ökad lönsamhet med genomtänkta och långsiktiga mediestrategier. Det är egentligen lika enkelt som smart, vi gör det vi är bäst på och våra kunder kan fortsätta att fokusera på sin kärnverksamhet. Om du anser att det är dyrt att köpa medieutrymme, har du då råd att köpa fel?

ETT SMART ERBJUDANDE

media_2col
VI GENOMFÖR OCH LEVERERAR:

Målgrupps-, konkurrent- och varumärkesanalyser
Mediestrategier
Medieval
Medieplanering
Prognoser – räckvidd och kontakter
Reklammätningar

SMART mediabyrå arbetar med samtliga
TS-kontrollerade medier.